Maandag 26 februari 2024

Speel bewust
Home Reviews Vbet

Vbet is sinds vrijdag 23 juni 2023 in het bezit van een Nederlandse vergunning uitgegeven door de Kansspelautoriteit. Op donderdag 10 augustus 2023 is de website ook daadwerkelijk live gegaan. VBet is een website die wereldwijd sportweddenschappen, casino spellen en loterijen aanbiedt. In Nederland biedt het gokbedrijf echter alleen sportweddenschappen aan. De bedoeling is dat Vbet in de nabije toekomst ook casinospellen mag aanbieden in Nederland.

Is Vbet
veilig en betrouwbaar?

Vergunning KsaJA
Nederlandse supportJA
iDealJA
Tegoeden gescheiden?JA
Live chatJA

Vbet werd gelanceerd in 2003 door oprichters Vigen en Vahe Badalyan. Oorspronkelijk begon Vbet met slechts vier werknemers, inclusief de oprichters. Het toen nog kleine bedrijf vestigde zich in Yerevan, Armenië. In 2006 lanceerden ze hun website en breidden ze hun gokwinkels uit in Armenië. De site bleek een groot succes en al snel bereikte Vbet spelers in heel Europa. Het gokbedrijf heeft een licentie van Curaçao, Malta en het Verenigd Koninkrijk. Sinds 23 juni 2023 heeft Vbet ook in Nederland een vergunning weten te bemachtigen. In eerste instantie biedt het gokbedrijf alleen maar weddenschappen op sport aan. Dit doen zij sinds 10 augustus 2023 live in Nederland. In de toekomst hoopt Vbet ook online casinospellen aan te mogen bieden.

Vbet maakt gebruik van het BetContstruct platform. Dit platform is eigendom van moederbedrijf Vivaro Limited.

Wedden op sport

Op dit moment heeft Vbet alleen een Nederlandse vergunning in het bezit voor het aanbieden van sportweddenschappen. Hier kun je weddenschappen plaatsen op populaire sporten zoals basketbal, voetbal, tennis en wielrennen. Het wedden op voetbal ziet er erg uitgebreid uit, met veel verschillende wedopties. Er zijn echter nog tal van andere opties zoals snooker, badminton, American Football (NFL), darts, ijshockey, tafeltennis en volleybal.

Je kan zowel live wedden, als voor de start van een wedstrijd een weddenschap plaatsen. Het is mogelijk om op elk moment de kalender en resultaten van een wedstrijd te bekijken.

Online Casino

Op dit moment heeft Vbet nog geen vergunning gekregen voor het aanbieden van online (live-) casinospellen. De vergunningsaanvraag voor het exploiteren hiervan is nog in behandeling. Wanneer zij de benodigde vergunning hebben bemachtigd zal deze review een update krijgen met het aanbod van het online casino.

VBet bonussen

Sport bonus

Voor klanten die wedden op sport zal VBet naar alle waarschijnlijkheid verschillende sportbonussen aanbieden, zoals free bets. Het is op dit moment nog niet bekend welke bonussen er in Nederland aangeboden gaan worden, omdat Vbet nog niet live is. Wanneer de website operationeel

Vclub

Het online casino maakt in het buitenland gebruik van Vclub, het loyaliteitsprogramma van de bookmaker. Door in te zetten op weddenschappen verzamel je punten voor Vclub. Ook kan je een VIP-status verkrijgen, waarmee je kans maakt op free bets en andere gratis prijzen. Het lijkt er op dat Vclub niet in Nederland aangeboden wordt. Of dit in de toekomst wel gaat gebeuren is nog niet bekend.

Is VBet legaal in Nederland?

Vbet is een legaal online casino in Nederland. Vbet heeft op vrijdag 23 juni 2023 een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit (Ksa). Deze vergunning is alleen voor het aanbieden van weddenschappen. Het exploiteren van (live-) online casinospellen is met deze vergunning niet toegestaan. Sinds donderdag 10 augustus 2023 is de website live gegaan en accepteren zij Nederlandse spelers.

Veelgestelde vragen

Ja, sinds 10 augustus kunnen Nederlandse spelers terecht om legaal te wedden op sport bij Vbet.

Zodra Vbet online is zullen de spelers met iDEAL kunnen betalen.

Ja, Vbet biedt een volledig uitgeruste sportafdeling met tal van populaire sporten waarop je kunt wedden. Denk hierbij aan voetbal, basketbal, volleybal, tennis, en darts.

Vbet heeft (nog) geen vergunning voor het aanbieden van (live-) casinospellen. Bij Vbet in Nederland kan je alleen wedden op sport. Vbet heeft inmiddels wel een vergunningsaanvraag voor het exploiteren van online casinospellen aangevraagd, zodat het in de toekomst ook online casinospellen kan aanbieden.

Vbet heeft sinds vrijdag 23 juni 2023 een vergunning in Nederland voor het aanbieden van sportweddenschappen. Vbet heeft daarnaast verschillende licenties waaronder een licentie van de Malta Gaming Authority, Curaçao en de UK Gambling Commission.

Je kunt geld storten door in te loggen op je account en vervolgens te navigeren naar de betaalpagina. Daar selecteer je een betaalmethode en vul je een bedrag in. Het bedrag van je storting verschijnt onmiddellijk op je casino-account.

Ja, VBet biedt verschillende bonussen en promoties aan zowel nieuwe als trouwe klanten. Ook heeft Vbet een loyalteitsprogramma genaamd Vclub.

Ja, de website van VBet is volledig mobiel geoptimaliseerd. Dit betekent dat je vlot kunt spelen op je smartphone of tablet. De website zal zich automatisch aanpassen aan het kleinere scherm van je smartphone. Natuurlijk kan je ook gewoon op je PC spelen bij Vbet.

Je kan al vanaf € 1 storten bij VBet.

Bij VBet is het mogelijk om al vanaf een bedrag van € 1 uit te laten betalen.

Er is nog geen volledige review beschikbaar van Vbet, omdat zij nog niet live zijn in Nederland ondanks dat ze sinds vrijdag 23 juni 2023 in het bezit zijn van een Nederlandse kansspelvergunning. Zodra hier verandering in komt en Vbet haar deuren opent voor Nederlandse spelers, zullen wij de review updaten, met uiteraard ook alle de beschikbare sport bonussen.

Details

Software providers
Licenties
  • GGL (Duitsland)

Betaalmethoden

Beschikbare spellen

Locaties

Contact & support

Live chat

Vbet biedt op de website een live chat functie aan die 24 uur per dag beschikbaar is.

e-mail

[email protected]

Telefoon

Uitleg beoordelingen

Naam Antwoord Weging / Factor
Minimale storting voor bonus
Bonuspercentage tot 100% 6
Rondspeelvoorwaarden
Subtotaal: 6
Maximale inzet per spin
Free spins waarde 20 euro storting €0 tot €2 0.9
Max uitbetaling bonus
Uitgesloten gokkasten
Reload bonus 1 per week Nee 0.9
Totaal: 4.9
Naam Antwoord Weging / Factor
Gokkasten (aantal premium providers) 1 0,5
Sportwedden Bookmaker 9
Poker Nee 5
Bingo Nee 5
Aantal tafels Live Casino Nee 0
Taal Live Casino Geen NL tafels 5
Subtotaal: 4.8
Totaal: 4.8
Naam Antwoord Weging / Factor
Vergunning Kansspelautoriteit, Nederland 10
Eigenaar EU, eigenaren bekend 9
Responsible gaming Vergunning Nederland 10
Subtotaal: 9.7
Spelerstegoeden afgescheiden Ja 1
Samenwerking met CasinoNieuws Nee 0.9
Totaal: 8.7
Naam Antwoord Weging / Factor
Beste betaalmethode iDEAL 10
Uitbetalingslimiet Geen 10
Snelheid uitbetalingen 5-6 dagen 5
Subtotaal: 8.3
Minimale storting €10 1
Administratiekosten uitbetaling Nee 1
Totaal: 8.3
Naam Antwoord Weging / Factor
Bereikbaarheid klantenservice 24 uur per dag 10
Algemene voorwaarden Nederland 10
Subtotaal: 10
Boete voor inactiviteit Nee 1
Nederlandstalig klantenservice Ja 1
Beschikbare helpdesks Live chat 1
Totaal: 10